Sposób przygotowania

Grzybki marynowane kroimy w kostkę. Kukurydzę z puszki dokładnie odcedzamy. Ogórki kiszone kroimy również w kostkę. Jabłko bardzo dokładnie myjemy, obieramy, a później trzemy na tarce o grubych oczkach. Z połówki cytryny wyciskamy sok. Sokiem wyciśniętym z cytryny pokrapiamy starte na tarce jabłko. Ser żółty także kroimy w kostkę. Natkę pietruszki bardzo dokładnie myjemy, a później drobno siekamy. Wszystkie te składniki bardzo starannie mieszamy, a w następnej kolejności polewamy zrobionym sosem. SOS: Jogurt naturalny, musztardę oraz majonez mieszamy bardzo dokładnie ze sobą. Sos doprawiamy do smaku według własnego uznania pieprzem, cukrem oraz solą i dobrze mieszamy.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo dobre na pewno :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !