Sposób przygotowania

Fasolkę obrać i ugotować z dodatkiem soli i cukru a potem odsączamy na sicie , ser rozgnieść widelcem , dodajemy do niego śmietanę , czosnek przeciśnięty , i pieprz. Musimy dokładnie wymieszać , a przed podaniem przechowaj dip w lodówce . Podziel fasolki na pęczki (6 fasolek ), owijaj plasterkiem boczku , najlepiej kupić już pokrojony w cienkie plasterki , zepnij wykałaczką , krótko obsmaż do momentu aż zauważymy że boczek się zarumienił i podajemy z serowym dipem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszze takie coś zrobić,podoba mi sie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam..
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !