Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i płuczemy w letniej wodzie.Drobno kroimy i skrapiamy sokiem z cytryny.Cebulkę siekamy i razem z pieczarkami podsmażamy na masełku,aż odparuje sok z grzybów.Do jeszcze ciepłych grzybów wsypujemy drobno pokrojony ser. Przekładamy do miseczki.Dodajemy drobno pokrojone jajka.Łączymy z majonezem,natką pietruszki,mieszamy i doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Tak powstałym farszem napełniamy nasze skorupki wafelkowe. Po wierzchu posypujemy posiekaną czerwoną cebulką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !