Sposób przygotowania

Kotlety umyć, osuszyć. Delikatnie rozbić. Oprószyć solą i pieprzem. Olej mocno rozgrzać na patelni, obsmażyć mięso z obu stron na kolor rumiany. Przełożyć do rondla, podlać rosołem. Dusić na wolnym ogniu. Cebulę obrać, umyć. Pokroić w piórka, zeszklić na tym samym tłuszczu co mięso. Dodać do mięsa. Dusić razem ok. 30 minut. Doprawić do smaku. Zagęścić mąką wymieszaną z 1/3 szklanki wody. Zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pomysłowe :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    lubie schab
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne mięsko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Proste połączenie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !