Sposób przygotowania

Pieczarki czy?cimy , kroimy na ma?e kawa?ki i gotujemy do mi?kko?ci oko?o 15 minut od zawrzenia wody.
Odcedzamy na durszlaku.
Mi?so mielone ?aczymy z pokrojona drobno cebul? i jajkami.
?aczymy z przestudzonymi pieczarkami, doprawiamy do smaku i dosypujemy bu?k? tart?.
Wlewamy wod? tak by masa by?a troch? lu?na.
Kszta?tujemy kotlety tak by kawa?ki pieczarek znajdowa?y sie po ?rodku wn?trza olteta.
Obtaczamy w bu?ce tartej i sma?ymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ?wietny pomys?!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podobają mi się takie odmienione kotlety mielone.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne jedzonko:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne , też robię tylko w kształcie wałeczko
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajnie nadziane kotlety.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne są takie mielone z sosem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne mielone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !