Sposób przygotowania

por myjemy, przekrajamy wzd?u? na pó? i kroimy na pó?-plasterki. polecam równie? sparzy? por wrz?tkiem, by nie by? za ostry.

marchew obieramy i tarkujemy na tarce z du?ym oczkiem.

tak przygotowany por i marchew wrzucamy do miseczki i mieszamy z ?y?k? majonezu i ma?? ?mietan?. przyprawiamy do smaku sol? i pieprzem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Śmeitana ile procentowa ? : )
  • 1
    original
    Opublikowano

    emylka86

    12 % bedzie idealne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    o to probuje : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    muszę też sprobować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    też taką robie i bardzo lubie :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo taka lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    bardzo szybka i smaczna surówka, idealna np. do rybki : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    marinia

    Najlepsza! Często też robię z samej marchewki i cebuli + majonez. Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !