Składniki:
fasolki szparagowej | 0,5 kilograma |
wody | 2 litry |
soli | 1 szczypta |
pieprzu | 1 szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 ?y?ki |
oliwy z oliwek | 3 ?y?ki |
suszonej pietruszki | 2 ?y?ki |
fasolki szparagowej | 0,5 kilograma |
wody | 2 litry |
soli | 1 szczypta |
pieprzu | 1 szczypta |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 ?y?ki |
oliwy z oliwek | 3 ?y?ki |
suszonej pietruszki | 2 ?y?ki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: