Sposób przygotowania

Makaron ugotowa? w osolonej wodzie. Mi?so oczy?ci? i pokroi? na kawa?ki. Cebule obra? i pokroi? w kostk?. Pieczarki umy? i pokroi? w plastry. Na rozgrzan? patelni? wrzuci? 3 ?y?ki margaryny i podsma?y? kurczaka. Przyprawi?. Nast?pnie doda? cebul? i pieczarki. Wszystko dusi? ok. 10 minut. Zala? 2 szklankami wody i gotowa? 10 minut, stopniowo wsypuj?c sos pieczarkowy. Wymiesza?. M?k? rozrobi? z mlekiem i dodawa? do kurczaka, ci?gle mieszaj?c. Powsta?y sos z mi?sem wy?o?y? na makaron.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !