Sposób przygotowania

Kielbase nacinamy z obu stron w kratke i podzmazamy na oleju rowniez z obu stron. Kielbase zdejmujemy z patelni smazymy cebule pokrojona w polplasterki, gdy cebula sie zeszkli dodajemy kielbase i smazymy jeszcze chwile. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja jem na kolacje takie kiełbaski
  • 3
    original
    Opublikowano

    anulka69

    na noc chyba trochę za "ciężkie"
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna jest taka kiełbaska z cebulą i pieczywem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też robię tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    moj maz wcinalby takie kielbaski na okraglo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ile cebulki hehe, mnostwo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Robię dokładnie tak samo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !