Sposób przygotowania

Filety umy?, osuszy?, pokroi? na kawa?ki, skropi? sokiem z cytryny i od?o?y? w ch?odne miejsce na 1 godz. Marchewk? i pietruszk? obra?, pokroi? w plasterki, zala? zimn? wod?, doda? pokrojony w kr??ki por, lubczyk, sól i pieprz. Gotowa? oko?o 15 minut. Nast?pnie zdj?? z ognia, ostudzi?, wla? wino, w?o?y? ryb?. Po?o?y? na ma?ym ogniu i gotowa? powoli a? ryba b?dzie mi?kka. Podawa? z warzywami i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię dorsza.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !