Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego powycina? kwadraty 8x 8 cm. I u?o?y? je w formie mufinkowej. Nast?pnie przygotowujemy farsz do tartaletek. Posieka? cebul? i papryk? zielona i wrzuci? do miski, doda? kukurydze i pokrojone oliwki, wsypa? siemi? lniane, doda? sos chilli, oliw? z oliwek i pozosta?e przyprawy do smaku. Wymiesza? farsz, nadziewa? nimi tarta letki i piec w piekarniku oko?o 20 minut w temp 180 stopni. Pyszna, szybka i efektowna przek?ska!!

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubie takie przekaski
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubie takie przekaski
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ma?e co nie co... I w dodatku wy?mienicie wygl?da:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !