Sposób przygotowania

Szparagi i fasolk? ugotowa? w osolonej wodzie(oko?o 6 minut).Doda? groszek i gotowa? jeszcze 4 minutki.Odcedzi?.Filety oprószy? sol? i pieprzem,usma?y? na 2 ?y?kach mas?a.Na pozosta?ym t?uszczu podgrza? warzywa i doprawi? je sol?,pieprzem i sokiem z cytryny.Warzywa u?o?y? na pó?misku,przykry? kotletami z kurczaka,posypa? kaparami.Polecam,pyszny obiadek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszno?ci same
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomys?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !