Składniki:
piecze? wieprzowa | 1 kg |
kapusta czerwona | 1 szt |
jab?ka winne | 4 szt |
smalec | 2 ?y?ki |
czosnek | 2 z?bki |
cukier | 1/2 ?y?eczki |
sok z cytryny | 1 ?y?ka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szkl |
piecze? wieprzowa | 1 kg |
kapusta czerwona | 1 szt |
jab?ka winne | 4 szt |
smalec | 2 ?y?ki |
czosnek | 2 z?bki |
cukier | 1/2 ?y?eczki |
sok z cytryny | 1 ?y?ka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: