Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki sosu połączyć, doprawiając odrobiną soli i posiekanej mięty.
Owoce umyć i obrać ze skóry. Pomarańcze wyfiletować, resztę owoców pokroić w dowolnie wybrany kształt. Owoce ułożyć na talerzu, polać sosem jogurtowo-imbirowym, udekorować kiełkami i listkami świeżej mięty, posypać pestkami dyni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pychota
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    taka sobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Juz sam melon z miodem by mnie skusił
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Uwielbiam wszelkie owoce
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fasjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fasjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fasjne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fasjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !