Sposób przygotowania

Do 1/2 l posolonego wrz?tku wsypa? ry?, kawa?ek margaryny, pokruszone kostki, wymiesza? i przykry?. Gotowa?, a? ry? wch?onie ca?y p?yn. Wymiesza? z groszkiem. Naczynie ?aroodporne posmarowa? pozosta?ym t?uszczem, w?o?y? po?ow? ry?u z groszkiem, posypa? 1/3 sera, na tym u?o?y? 4 cm kawa?ki ugotowanych szparagów (te? pó? porcji) i zala? 1/3 sosu. Na sosie u?o?y? reszt? ry?u, posypa? 1/3 sera, po?o?y? reszt? szparagów, zala? reszt? sosu, posypa? reszt? sera i zapiec w 180st., a? ser zarumieni si?.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Szparagi niezależnie z czym, zawsze są smaczne i warto je przyrządzać.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !