Składniki:
kalarepa | 3 p?czki |
cebula | 1 szt |
w?tróbka ciel?ca | 400 g |
bu?ka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1 szkl. |
jajko | 1 szt |
m?ka | 3 ?y?ki |
olej | 5 ?y?ek |
natka pietruszki | 1 ?y?ka |
ocet | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kalarepa | 3 p?czki |
cebula | 1 szt |
w?tróbka ciel?ca | 400 g |
bu?ka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1 szkl. |
jajko | 1 szt |
m?ka | 3 ?y?ki |
olej | 5 ?y?ek |
natka pietruszki | 1 ?y?ka |
ocet | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: