Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ozorki gotuj? w wodzie z warzywami, sol?, zielem angielskim i li?ciem laurowym a nast?pnie odcedzam pozostawiaj?c 1 szklank? wywaru. Ozorki kroj? i uk?adam na pó?misku wraz z pokrojon? cebul?.


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mojego męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ojj dawno nie jadlam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wywar przydałoby się sklarować już nie mówiąc o oczyszczeniu ozorków przed gotowaniem.... i gdzie ta cebula na półmisku?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    wstyd się przyznać,ale nie pamiętam kiedy ostani raz je jadłam, wieki temu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię,bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Uwielbiam to danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !