Sposób przygotowania

Filety rozbi? i po?o?y? na wysmarowanej olejem , posypanej Kucharkiem blasze , na filety ,roz?o?y? uduszone wcze?niej pieczarki , przyprawi? sola i pieprzem . Na pieczarki roz?o?y? znowu rozbite filety , zetrze? ser i roz?o?y? na filety , posmarowa? majonezem .Piec w piekarniku 50 min . Po upieczeniu kroimy w kostk? i podajemy z surówkami i z frytkami lub p?czkami ziemniaczanymi .

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne filety
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    chętnie spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    lubie takie fileciki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !