Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kapust? ugotowa?, odcisn?? i drobno pokroi?. Pieczarki oczy?ci?, drobno pokroi?, podsma?y? z cebulk?. Kapust? z pieczarkami wymiesza? przyprawi? do smaku.


Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam pierogki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam je
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    w głębokim tłuszczu jeszcze nie piekłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne są takie pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    kapusta i grzyba - to zdecydowanie mój ulubiony farsz do pierogów
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetne mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super pierożki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !