Sposób przygotowania

Oddzieli? mi?so z przodka, w?trob? sparzy?, bu?k? namoczy? i odcisn??, jajko wymiesza? z margaryn?. W?trob? i mi?so zmieli?, doda? jajko, bu?k?, ?mietank?, posoli? i popieprzy?, dosypa? natk? i bardzo dok?adnie wymiesza?. Formowa? pulpety, w?o?y? do posolonej wody z drobno pokrojon? w?oszczyzn? i ugotowa?. Podawa? razem z w?oszczyzn? w sosie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Oj, tego zwierzęcia bym nie zjadła.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    muszą być przepyszne, lubię mięso z królika

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !