Składniki:
kalafior | 1 sztuk |
papryka czerwona | 3 sztuk |
ogórki | 3 kg |
olej | 1 szklanka |
ocet | 1 szklanka |
sól | 3 ?y?ka |
cukier | 2 szklanka |
pieprz ziarnisty | 15 sztuk |
chilli | 1 ?y?eczka |
li?? laurowy | 5 sztuk |
cebula biała | 3 sztuk |
kalafior | 1 sztuk |
papryka czerwona | 3 sztuk |
ogórki | 3 kg |
olej | 1 szklanka |
ocet | 1 szklanka |
sól | 3 ?y?ka |
cukier | 2 szklanka |
pieprz ziarnisty | 15 sztuk |
chilli | 1 ?y?eczka |
li?? laurowy | 5 sztuk |
cebula biała | 3 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: