Składniki:
pomidory | 2 kg |
fasola szparagowa | 2 kg |
marchew | 1 kg |
cukier | 3 ?y?ka |
ocet | 6 ?y?ka |
sól | 2 ?y?ka |
li?? laurowy | 4 sztuk |
ziele angielskie | 10 sztuk |
olej | 0,5 litr |
cebula biała | 1 kg |
pomidory | 2 kg |
fasola szparagowa | 2 kg |
marchew | 1 kg |
cukier | 3 ?y?ka |
ocet | 6 ?y?ka |
sól | 2 ?y?ka |
li?? laurowy | 4 sztuk |
ziele angielskie | 10 sztuk |
olej | 0,5 litr |
cebula biała | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: