Sposób przygotowania

Mi?so i boczek zmieli?, doda? plasterki cebuli, natk?, tymianek, porto i ?mietan?; wymiesza?. W temp. pokojowej rozmrozi? ciasto i rozwa?kowa?. Wyci?? 12, 10-cio cm kwadratów. Na po?owie roz?o?y? farsz. Drug? po?ow? posmarowa? lekko ubitym bia?kiem i u?o?y? je na kwadratach z farszem, zlepi? brzegi i posmarowa? ?ó?tkiem wierzchy pasztecików. U?o?y? na posmarowanej blasze, ka?de nak?u? z góry i piec ok. 20 minut w 180st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Danie fajnie brzmi, ale czy bym to jadła, to nie wiem ?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    nie jadłam ich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !