Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z udek kurczaka wyciąć kość tak, aby mięso pozostało w jednym kawałku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    chyba nic trudnego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne takie udka
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne takie udka
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne takie udka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !