Sposób przygotowania

Kurki gotować do miękkości w osolonej wodzie. Po ugotowaniu umieścić grzyby w słoiku. Zalewę przygotować gotując wodę z octem, pieprzem, zielem angielskim i listkami laurowymi. Zalewę wymieszać dokładnie, a następnie zalać nią kurki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    oo kureczki do obiadku pasuja:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przyznam sie ,że nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    też nie jadłam marynowanych kurek,chętnie bym skosztowała...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ja uwielbiam kurki w każdym wydaniu
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności !
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne grzybeczki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też mam takie grzybki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super ! bardzo dobre !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    poezja smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne grzybki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ale smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !