Sposób przygotowania

Oczyszczonego pstrąga pokroić na kawałki, a następnie posypać solą, pieprzem po czym obtoczyć w mące. Pstrąga smażyć na rozgrzanym na patelni oleju mniej więcej po 6 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    niam niam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    poczęstowałabym się kawałkiem :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię smażone rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    często tak przygotowuję-są pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !