Składniki:
schab bez kości | 3 plastry |
szynka gotowana | 10 dkg. |
kiełbasa polska wędzona | 10 dkg. |
cebula | |
Musztarda sarepska Prymat | |
smietana 18% | 4 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | |
wołowina bez kości | 3 plastry |
ogórek kwaszony | 2 szt. |
schab bez kości | 3 plastry |
szynka gotowana | 10 dkg. |
kiełbasa polska wędzona | 10 dkg. |
cebula | |
Musztarda sarepska Prymat | |
smietana 18% | 4 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | |
wołowina bez kości | 3 plastry |
ogórek kwaszony | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: