Sposób przygotowania

Szynkę pokroić na 5 plastrów, każdy rozbić cienko tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą. Na każdym ułożyć po plasterku szynki wędzonej, trochę sera i cebuli. Zwinąć w roladki, zabezpieczyć wykałaczkami, posypać przyprawą, zrumienić na oleju. Zalać 2 szklankami wody, dodać kostkę mięsną. Dusić do miękkości. Sos zagęścić mąką rozmieszaną w zimnej wodzie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też takie robię, są pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Pyszne sa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mnie zachwycaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja

    bardzo smaczne danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacja!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !