Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Pieczarki umyć, drobno pokroić. Cebulę posiekać, podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać pieczarki, smażyć aż odparuje woda. Doprawić do smaku solą i pieprzem


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Fajne, mogą być też ciekawym dodatkiem do mięs.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dokladnie do miesa jako dodatek to fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    urzekł mnie ten pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !