Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonym wrzątku po czym cedzimy i połowę wykładamy do naczynia żaroodpornego. Makaron posypujemy posiekaną zieloną pietruszką i plastrami ugotowanej marchewki. Parówki kroimy w plastry,cebulę w krążki i podsmażamy po czym dajemy na makaron do naczynia żaroodpornego. Trzemy ser,posypujemy bazylią i oregano,polewamy ketchupem. Przykrywamy drugą warstwą makaronu,na niego zaś wykładamy podsmażone mięso mielone. Na mięso znowu trzemy ser żółty,i posypujemy bazylią i oregano. Wkładamy do piekarnika na 25-30 minut w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    smakowicie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !