Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić obrać, przekroić na pół. Z jajek delikatnie wyjąć żółtka, 1 połówkę żółtka odłożyć, resztę pokruszyć do miseczki, dodać serek, szczypiorek, bazylię, musztardę, czosnek granulowany, szczyptę soli i pieprzu, zmiksować. Pastą napełnić połówki białek i ułożyć je na liściach sałaty. Po wierzchu posypać utartym na tarce pozostałym żółtkiem, ozdobić według uznania.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie podane
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jajka lubię na różne sposoby a te wyglądają ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    śliczne, takie kolorowe a jakie smaczne :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale ślicznie podane:):)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !