Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

W głębokiej misce wymieszać mąkę z solą,dodać masło i znów dobrze wymieszać.
Dodać 1/4 szklanki wody,wymieszać i wstawić do lodówki na 30min.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tarta ładnie przy[pieczona a szpinak lubię...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    może to będzie sposób by polubić szpinak :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    świetna tarta, na pewno jest pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    musze wyprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Pychotka!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    To coś dla mnie.Mam zamrożony szpinak to wkrótce wypróbuję Twoją wersję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    solitary_dragon

    szpinak uwielbiam, a tarta wygląda bajecznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dokładnie opisany i pięknie udokumentowany przepis na tartę, która coraz częściej pojawia się na naszych stołach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !