Sposób przygotowania

Przygotujemy gęste i gładkie ciasto naleśnikowe z jak mąki soli śmietany i odrobiny wody do konsystencji szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do ciasta .Paluszki wyjmujemy z paczki i kroimy na pół , w garnku rozgrzewamy olej i zanurzamy paluszki w cieście naleśnikowym i smażymy około 3-5 min ,po usmażeniu paluszki odsączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku i układamy na talerzu .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne,ale tak jeszcze nie robiłem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    do wypróbowania :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !