Sposób przygotowania

Mięso myjemy i osuszamy i nacieramy solą , wymieszanymi wcześniej przyprawami korzennymi skórką cytryny ( z połowy ) Drobno kroimy słoninkę i stopić ja na patelni , wyjąc mięso z lodówki i zrumienić na złoty kolor ze wszystkich stron na słoninie. posypujemy przyprawą uniwersalną podlać kilkoma łyżkami wody i dusimy pod przykrywką około 30min podlewając sos wodą .śmietankę wlać pod koniec duszenia doprawić do smaku sola i pieprzem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię korzenne dodatki..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !