Sposób przygotowania

Jajka ugotowane obierami i znieciemy widelcem.
Dodajemy surowe jajko ,starty ser ,posiekaną natkę pietruszki.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dodajemy 2 łyżki bułki tartej.
Formujemy mase w kształt małych kotlecików.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
Podajemy z ogórkiem kiszonym lub surówką .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczny obiad u Ciebie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczny obiad u Ciebie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne te kotleciki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i dla mnie szpinak do kotlecików...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super kotleciki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna odmiana mięsnych kotletów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczne i pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jajek i sera jeszcze nie łączyłem w kotletach
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    proste w wykonaniu, takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !