Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Gdy mamy gotowe płaty , wystarczy je opłukać wodą i wysuszyĆ ręcznikiem papierowym.
Ja akurat dostałam dorsza od znajomego , który złowił ją w Kołobrzegu i mi przywiózł.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nie ma to jak smażony dorsz, a w Twoim wydaniu jest bardzo apetyczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    najlepsza jest właśnie taka świeża rybka, pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności:}
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Taki świeżutki to rzadkość , ale za to jak smakuje....
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale to dorsz smażony a nie pieczony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !