Sposób przygotowania

Plastry kalarepy oprószyć kucharkiem i pieprzem. Na 4 plastry kalarepy położyć po 1 plastrze sera, przykryć pozostałą kalarepką. Jajko roztrzepać, kalarepki panierować w jajku i bułce tartej. Tłuszcz rozgrzać na patelni, smażyć kalarepki z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiadają się smacznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna ta "kalaperka":)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fantastyczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !