Sposób przygotowania

1. Każdą cukinię potnij na 3 kawałki. Wydrąż środek, miąższ posiekaj. Kaszę gotuj w posolonej wodzie 20 minut Cebulę posiekaj. Marchewkę obierz, zetrzyj. Paprykę oczyść, miąższ potnij w kostkę. Na patelni rozgrzej olej, uduś na nim miąższ z cukinii, cebulę marchewkę i paprykę. Wymieszaj z kaszą serem, mięsem i ziołami.
2. Farsz przypraw. Napełnij nim cukinie i ustaw je w żaroodpornym naczyniu.
3. Cukinie podlej przecierem zapiekaj około 35 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny przepis :) aż szkoda że nie ma zdjęcia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    pyszne , polecam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !