Składniki:
czosnek | 2 ząbki |
olej ryżowy | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
imbir starty | 2/3 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
przyptawa kucharek | 1/2 łyżeczki |
udka z kurczaka | 4 (całe) |
ocet jabłkowy | 1 łyzeczka |
czosnek | 2 ząbki |
olej ryżowy | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
imbir starty | 2/3 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
przyptawa kucharek | 1/2 łyżeczki |
udka z kurczaka | 4 (całe) |
ocet jabłkowy | 1 łyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: