Sposób przygotowania

Kapustę wyciągnąć ze słoika i dobrze wypłukać, włożyć do garnka i zalać ją ok 1l. wody. Mięso pokroić w kostkę włożyć do kapusty i gotować do miękkości mięsa, przyprawić przyprawą do kapusty. Osobno pokroić boczek w kostkę i zasmażyć na oleju. Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzić. Wszystko razem wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne, mog?abym je?? oczami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !