Sposób przygotowania

Makaron należy ugotować w osolonej wodzie, według wskazówek na opakowaniu. Po ugotowaniu makaron odcedzić. Na patelnię wlewamy odrobinę oleju (najlepiej aby był to olej słonecznikowy) i wrzucamy pokrojoną w kostkę kiełbasę śląską. Kiełbasę należy smażyć, aż się zrumieni. Do dużego garnka wrzucamy ugotowany makaron, dodajemy podsmażoną wcześniej kiełbasę, następnie do całości dodajemy pokruszony twaróg półtłusty, wszystko doprawiamy solą i oprószamy pieprzem. Wszystko należy bardzo dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy zestaw :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    to by mi smakowa?o:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    roboking

    Ciekawe połączenie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    spodobał mi się przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !