Sposób przygotowania

Nagrzewamy piekarnik i dajemy do niego mleko na 15 min , gdy mleko nam się zetnie odlewamy kożuszek . Do masy twarogowej wbijamy jajka , dodajemy roztarte masło i pokrojony ser w kostkę , solimy i przekładamy do natłuszczonej brytfanny i zapiekamy . Sernik podajemy na gorąco z siadłym mlekiem lub śmietanką i gotowanymi ziemniakami i surówkami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    coś nowego
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    co? innego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !