Składniki:
boczek | 8 plastrów |
olej | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
Bulion grzybowy | 2 szklanki |
śmietana | 6 łyżek |
musztarda | 4 łyżki |
ogórki kiszone | |
sól | |
pieprz | |
wołowina | 8 (zrazowe) |
boczek | 8 plastrów |
olej | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
Bulion grzybowy | 2 szklanki |
śmietana | 6 łyżek |
musztarda | 4 łyżki |
ogórki kiszone | |
sól | |
pieprz | |
wołowina | 8 (zrazowe) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: