Sposób przygotowania

Zagotować wino z octem , cukrem, papryczkami , liśćmi, estragonem , pieprzem mielonym i łyżeczką soli. Do wrzącej zaprawy wrzucamy obrane główki czosnku . Zestaw z ognia , przykryj i to odstawiamy na noc . Rano zaś gotujemy tylko 4 minutki a potem przekładamy do słoików zalewamy zaprawą a na wierzch wlewamy po łyżce oliwy . Powinny wyjść 3 słoiki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    nie słyszałam jeszcze o takim

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !