Sposób przygotowania

Schab umyć i osuszyć, cebule obrać. W garnku zagotować 1, 5 litra wody wraz z ziołami i przyprawami oraz cebulą. Mięso obsmażyć na oleju, wrzucić do wrzątku z przyprawami, gotować przez godzinę na małym ogniu. Mięso wyjąć z wywaru, osuszyć i ponownie zrumienić na oleju. Ostudzić, podawać w plastrach z dowolnym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    napewno pycha...
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    oj ale smaka dostałam do ulubuionych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Super przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra, muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszniutki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !