Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

udka z nadzieniem grzybowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 4
grzyby świeże 0,5 kg
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1
cebulka 1
masło 0,25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: udka z nadzieniem grzybowym

Bierzemy udka, wyciągamy z niego kości, następnie podpiekamy pokrojone drobo pieczarki na masełku i faszerujemy nimi udka zapinając je wykałaczkami lub zaszywamy nici, nacieramy przyprawą do kurczaka i pieprzem. Wkładamy do rękawa i zapiekamy 45 min w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 16.02.2014 17:30
super przepis
gacopierz23 20.09.2011 17:56
rewelacyjne, goście byli zachwyceni
katarzynka455 27.06.2011 16:44
smaczne robię podobnie tylko nie piekłam nigdy w rękawie
ziutula
ziutula 02.03.2011 07:39
smacznego....
Ania67 27.01.2011 11:40
Rewelacja
Ewa99 17.01.2011 19:15
naprawdę pyszne!
eli82 09.01.2011 17:52
mniam
stokrotka 03.01.2011 08:51
super!
gacopierz23 02.12.2010 13:10
Udały się są super
Martysia 30.11.2010 16:16
super przepis :)
eli82 24.11.2010 09:43
świetne
Magda60 17.11.2010 09:15
swietny pomysl
plocia 16.11.2010 21:58
takich to nie jadłam
marzencia2007 16.11.2010 16:15
super!!
Katarzyna/kate1980 02.10.2010 09:09
no właśnie szkoda że bez zdjecia
polly66 23.08.2010 08:25
szkoda,że bez zdjęcia
aga130982 20.08.2010 09:19
mniam
kakiaa 27.07.2010 08:27
Na pewno przepyszne i świetne na przyjęcia.
aga130982 26.07.2010 09:48
brzmi smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak