Sposób przygotowania

Zająca umywamy , przecieramy słoniną , natrzeć ją tez trzeba sola , kładziemy na brytfannę wcześniej wysmarowana olejem i pieczemy . Obkładamy parę razy kawałkami masła . A gdy już będzie miękki polewamy śmietaną . Na koniec kroimy na kawałki i polewamy sosem który nam został z pieczenia .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny przepis:) mnammm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !