Sposób przygotowania

Piers z kurczaka dzielimy na 4 duże części, które nastepnie cienko rozbijamy i doprawiamy solą, pieprzem ijarzynką. na całej powierzchni mięsa układamy po plastrze żółtego sera, a na to kilka paseczków umytej papryki. Mięso zwijamy w roladki i spinamy wykałaczkami. panierujemy w sposób tradycyjny - w jajku i bułce tartej po czym smazymy po obu stronach na rumiany kolor i podajemy do obiadu (wcześniej wyjmujemy wykałaczki)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja jak robiłam roladki z papryką to zawsze dodawałam masła zamiast sera, ale te też są smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !