Sposób przygotowania

Żeberka kroimy na porcje , włożyć do garnka z woda i gotować 20 minut , w tym czasie do miseczki wsypać czosnek posiekany oraz pozostałe składniki, żeberka już przestudzone i wyjęte posmarować marynatą a po 15 minutach posmarować z obu stron przyprawą do żeberek i układamy na grillu i pieczemy na złoty kolor co parę minut przewracamy na drugą stroną cały czas smarując marynatą .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są rewelacyjne , przepięknie pachną
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię żeberka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tak przygotowane są na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !