Sposób przygotowania

Podgrzybkom ucinamy trzonki. Kapelusze czyścimy. Wrzucamy do wrzącej i osolonej wody. Gotujemy kilka minut. Ugotowane kapelusze powinny być sprężyste \"nie rozlazłe\". Wkładamy je do słoików. Cebulę kroimy w talarki. Składniki zalewy łączymy, wrzucamy cebulkę i zagotowujemy. Zalewamy grzyby w słoikach. Słoiki zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    z chęcią bym zjadł jednego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Super dodatek do mięs na zimno.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, chyba otworzę słoiczek grzybków :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    poproszę o słoiczek grzybków.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ale narobiły mi smaku na grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam marynowane grzybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    chwal? si? - te? mam zapas takich grzybków:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    ale mam teraz ochote na grzybki :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !